Tietoa yrityksestä

Perustin Ohjelmatoimisto Kasioloven kesällä 2020, koska jo vuosien ajan omalla bändilläni (Rock The Party) oli niin paljon kysyntää, ettemme pystyneet mitenkään tekemään kaikkia keikkoja. Olin jo aiemmin ohjannut keikkoja tuttavabändeille, mutta aloitettuani päätoimisena mainostoimistoalan yrittäjänä v. 2020, perustin samalla ohjelmatoimisto Kasioloven ikäänkuin sivubisnekseksi. 

Vuosien saatossa ohjelmatoimistoni bändien määrä ja bändit ovat hieman vaihdelleet, mutta tarkoituksena on alusta ollut tarjota muutamia tarkoin valikoituja bändejä, eikä tehdä Kasiolovesta kymmenien bändien ns. perinteistä ohjelmatoimistoa. Ehtona bändeille on, että bändin pitää pääosin koostua bändin ns. oikeista jäsenistä, eikä keikkaa oteta vastaan mikäli suurin osa soittajista on tuuraajia.

Olen myynyt urallani satoja bilekeikkoja, enkä ole saanut yhtään valitusta tai negatiivista palautetta. Vuosien varrella olen saanut kehuja etenkin siitä, että vastaan viesteihin nopeasti ja kattavasti. Yksityisasiakkaiden kanssa tehdään aina kirjallinen esiintymissopimus, jonka käyn puhelimitse läpi ennen asiakkaan allekirjoituksia. Näin olemme välttäneet kaikki mahdolliset epäselvyydet, joita esiintymiseen voi liittyä.

Yrityksen toimintaperiaatteet

- Tarjouksessa ja sopimuksessa käy selkeästi ilmi kaikki oleellinen
- Sopimuksista pidetään kiinni ja luvatut asiat toteutetaan
- Asikas saa tilaisuuteen sen bändin, jonka on tilannut, eikä pelkistä tuuraajista koostuvaa kokoonpanoa
- Maksuliikenne bändien suuntaan hoidetaan ajallaan
- Kyselyihin vastataan mahdollisimman pian
Ilkka Immonen
Yrittäjä, muusikko

Kuva: Anu-Maija Kärjä, Qstockissa 2023
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram