Brazz Wax
Energinen bilebändi Oulusta

Brazz Wax on 6-henkinen, nuorista, mutta kokeneista Oululaisista muusikoista koostuva bilebändi. Musiikkityyleihin kuuluu pop, rock, funk ja iskelmä uudesta vanhaan sekä Suomesta Amerikkaan.

Brazz Waxin viehätysvoima liittyykin nuorten energiseen ja ammattitaitoiseen lavatyöskentelyyn. Yhtye on osoittanut taitonsa sekä bile- että hääbändinä ja tämä nuorten lavatyöskentely ja kyvykkyys yllättää yleisön kerta toisensa jälkeen.

Tämä bilebändi ei ole mikä vain iäkäs cover-humppayhtye (tarvittaessa sekin onnistuu bändiltä), vaan ammattimuusikoiksi pyrkivistä nuorista koottu kokonaisuus, joka ei takuu-varmasti tule pettämään odotuksianne, vaan nostaa tunnelman kattoon kuin brasilialainen vahaus.

bilebandi-haabandi-oulu-brazz-wax

Kuuntele näytebiisit

Ota yhteyttä

Yhteystiedot:

Ilkka Immonen
ohjelmatoimisto@kasiolove.fi
050 3286124

Ilmoita viestissäsi tilaisuutesi ajankohta sekä paikka. Lisäksi maininta tilaisuuden luonteesta, eli onko toiveenasi hääbändi hääjuhlaan, bilebändi synttäreille tai yritysjuhlaan. Voit pyytää tarjouksen tietystä esiintyjästä (Rock The Party, Disco Beaver, Brazz Wax, Duo Matti ja mie) tai vaihtoehdoisesti kaikista vapaana olevista vaihtoehdoista.

PS. yhteydenotto sähköpostilla tai oheisella lomakkeella ei sido sinua mihinkään, eli voit kysyä tarjouksen rauhassa.

Yritystiedot:

Ohjelmatoimisto Kasiolove
Cosmic Thing Oy
Y-tunnus: 3144692-9
Alalaanilantie 8, 90500 Oulu


* pakollinen kenttä
Olen lukenut tietosuojaselosteen ja hyväksyn tietojeni tallentamisen